Bride Up Challenge!

Készülj fel a nagy napra intenzív, teljeskörű testformálást és személyre szabott edzéseket kínáló 4 hetes programunkkal, innovatív zsírégető edzésekkel és izomépítő kezelésekkel.
Jelentkezés telefonon: +36308722449

Tökéletes forma 4 hét alatt? Naná!

A Bride Up Challenge egy rendkívül hatékony, 4 hetes időtartamra tervezett intenzív testátalakító program, mely garantáltan segít abban, hogy a legjobb formádban tündökölj az oltár előtt. A program részeként profi személyi edzők vezetésével veszel részt 16 alakformáló edzésen innovatív fitneszgépeinken, melyek kombinálják az erősítő gyakorlatokat és a kardio elemeket, hogy maximalizálják az eredményeket és fokozzák az anyagcserét. Az innovatív zsírbontó és izomépítő kezelések további támogatást nyújtanak a felesleges kilók leadásában és az eredmények maximalizálásában.

A Bride Up Challenge menete

A Bride Up Challenge egy 4 hetes időtartamra tervezett intenzív testátalakító program, melynek során 16 alakformáló edzésben veszel részt profi személyi edző vezetésével. Az edzések során három különböző típusú edzésformával fogsz találkozni: Bodyshape, EMS és az egyedülálló Sintesi.

Bodyshape Edzések - 8 alkalom

A Bodyshape edzések célja az intenzív zsírégetés és a teljes test feszesítése és alakformálása. Ez a dinamikus edzéstípus kombinálja az erősítő gyakorlatokat és a kardio elemeket, hogy maximalizálja az eredményeket és fokozza az anyagcserét.

EMS Edzések - 4 alkalom

Az EMS (Elektromos Izomstimulációs) edzések egy speciális technológia segítségével edzik az izmokat, miközben minimalizálják az ízületi terhelést. Az elektromos impulzusok fokozzák az izomösszehúzódások hatékonyságát, így intenzívebb edzést biztosítva és gyorsabb eredmények elérését lehetővé téve.

Sintesi Edzések - 4 alkalom

A Sintesi edzések egyedülálló kombinációja a funkcionalitásnak és az intenzív erősítő gyakorlatoknak. Ezek az edzések ötvözik az izomépítést és az állóképesség-fejlesztést, miközben kiemelik az izmokat és javítják az alapvető testtartást.

ultrahangos zsirbontas

Ultrahangos Zsírbontás (Cellushape) - 4 alkalom

A Cellushape ultrahangos zsírbontás hatékony és kényelmes módja annak, hogy megszabadulj a makacs zsírpárnáktól. Az kezelés során az ultrahang hullámok célzottan hatolnak be a zsírszövetbe, ahol alacsony nyomású buborékokat hoznak létre a zsírsejtekben. A buborékok fokozatosan növekednek, majd egy kritikus méret elérésekor összeomlanak. Ez a “robbanás” a zsírsejtek membránját megsérti, aminek következtében elpusztulnak és természetes módon távoznak a testből. Az elpusztult zsírsejtek helyére nem képződnek újak, így a kezelés végleges hatást biztosít. Ezáltal megkönnyítik a fogyást és formálják az alakot, miközben látványosan javítják a bőr megjelenését és feszességét.

HIEMT Extra Hatékony Izomépítés - 8 alkalom

A kezelés során elektromágneses impulzusokkal stimuláljuk az izmokat, ami a szokásos edzések során elérhető hatásoknál sokkal intenzívebb izomösszehúzódásokat eredményez. Ez a kezelés különösen hatékonnyá teszi az edzéseket, aminek eredményeként még látványosabb és gyorsabb eredményeket érhetsz el az alakformálás és a testzsír csökkentése terén.

Extrém hatékony átalakulás!
Extrém jó ajánlat!

A csomag tartalmának összértéke 300.000 Ft amit vendégeink limitált ideig és limitált létszámban 50% kedvezménnyel vehetnek igénybe!

300.000 Ft helyett

Most csak 150.000 Ft

Jelentkezz most és biztosítsd be a helyed!
Jelentkezés telefonon: +36308722449

Jelentkezz most és ragyogj a legjobb formádban a nagy napon!