GLUTEOX - Átfogó megoldás a fenék feszesítésére és megemelésére

A GLUTEOX erőteljes formulája feszesítő hatóanyagokat, antioxidánsokat és regeneráló anyagokat egyesít, hogy látványosan megemelje és feszesítse a bőrt.
Jelentkezés telefonon: +36308722449

Hogyan segít a GLUTEOX?

  • Feszesség és puhaság: Javítja a fenék feszességét és a bőr puhaságát, így búcsút mondhatsz a megereszkedett bőrnek.
  • Magas hatóanyag koncentráció: Bármilyen farizom típushoz vagy formához alkalmazható, hogy feszesítse, tonizálja és javítsa a bőr szerkezetét.
  • Tűvel vagy tű nélküli mezoterápia: Két hatékony módszer közül választhatsz, attól függően, hogy melyik felel meg jobban az igényeidnek.
  • Tökéletes komplex: Erősíti a szövetet, izomösszehúzódást kínál, ellenállást biztosít a kötőszövetekkel szemben, felgyorsítja az izomszintézist, hidratálja a bőrt.

Hogyan működik a GLUTEOX kezelés?

Szalonunkban a GLUTEOX kezelést kétféle mezoterápiás módszerrel végezzük:

Tűs Mezoterápia

Ez a módszer mikrotűk segítségével juttatja a hatóanyagokat közvetlenül a bőr mélyebb rétegeibe. A mikroszúrások szabad szemmel nem láthatók. Az eljárás a mélyebb rétegekben is kifejti jótékony hatását, melyre a szervezet azonnal reagál és elkezdi gyógyítani önmagát. Rendkívül hatékony és gyors eredményeket kínál.

Tű nélküli Mezoterápia

A tű nélküli mezoterápia egy hatékony és kíméletes bőrápolási eljárás, amely során speciális eszközökkel hatóanyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe anélkül, hogy tű használatára vagy invazív beavatkozásra kerülne sor. A kezelés során az elektroporáció és az ultrahang segítségével a hatóanyagok bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe, maximalizálva ezzel a kezelés hatékonyságát és kényelmét.

Hány kezelés után látható az eredmény?

A kezelések eredményei a 2-3. alkalom után már láthatóak lesznek. Mindkét módszer hatékony megoldást kínál a feszesebb és fiatalosabb fenék eléréséhez. A legjobb hatás elérése érdekében a kívánt eredménytől függően 8-10 kezelést javaslunk.

Áraink

GLUTEOX

Válassz szabad
időpontjaink közül!

Időpontfoglalás telefonon: +36308722449
miroir studio buda

Kérdésed van?
Írj nekünk üzenetet!

Nyári szépség napok!

50% kedvezmény

A megjelölt alakformáló és a kozmetikai szolgáltatásokra Június 20 és 25 között!