Gyógytorna Sacival

2019-ben szereztem meg a gyógytornász diplomámat Pécsen, az egészségtudományi karon. A diploma megszerzése óta sok tapasztalatot szereztem a gyógytorna minden területéről.

Az eddigi munkáim során dolgoztam sportolókkal, gyerekkel, nyugdíjas korú páciensekkel, ennek köszönhetően átfogó tudással rendelkezem minden sérüléssel, fájdalommal és elváltozással kapcsolatban.

Az elmúlt években folyamatosan bővítettem a tudásom különböző továbbképzéseken, hogy minél jobban el tudjam látni a hozzám segítségért forduló pácienseket. 

Leginkább a kötőszövetes kezelések állnak hozzám a legközelebb, mint a Fascia Disztorziós Modell és a Viscelar terápia. Elvégeztem még ezek mellett az olyan kiegészítő kezelések képzéseit is, mint a Floss, Köpöly, Kinesio tape terápia. Valamint a Bosu instruktori végzettséggel is rendelkezem, tehát megfelelően tudom a gyógytornákba beépíteni az instabil eszközök használatát.

Az én kezelési szemléletemben a manuálterápia és a gyógytorna is egységesen fontos szerepet töltenek a gyógyulás során. Elvem, miszerint a manuálterápia fájdalmát ki kell bírni, hogy utána a mozgás már fájdalommentes legyen.

Nagyon fontos számomra, hogy a mozgás fájdalom nélküli legyen és minden páciensemnek visszaadjam a mozgás örömét és szeretetét.

Szívesen segítek bárkinek, aki megkeres a problémájával!