Kozmetikai szolgáltatásaink

Fedezd fel modern kozmetikai szolgáltatásainkat, melyek során kizárólag kiváló minőségű termékeket és innovatív technológiákat alkalmazunk.

Időpontfoglalás telefonon: +36308722449

A kémiai hámlasztás a ragyogó bőr érdekében. Eltávolítja a bőr legfelületesebb rétegét és csökkenti a tökéletlenségeket, serkentve a sejtek megújulását.

A mikrotűkkel végzett mezoterápia a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki jótékony hatását, látványos textúra javítást, ránctalanítást és egyéb bőrproblémák kezelését teszi lehetővé bőrünk öngyógyító képességét kihasználva.

A tű nélküli mezoterápia olyan ránctalanító eljárás, mely elősegíti a kollagén és elasztin képződését, tonizálja, mély rétegben hidratálja és feszesíti a bőrt a kezelt felületeken.

A bőrszerkezet-javító eljárás során a szövetek újjáformálódnak, így a bőrszerkezet jelentősen fiatalosabbá, feszesebbé, tónusosabbá válik.

A bőr felfrissül, puhábbá válik, és egyenletesebb textúrájú lesz. Csökkenteni a pórusokat, ráncokat, pigmentfoltokat és hegeket is.

A bőrproblémák, mint például a ráncok, laza bőr, hegek és pigmentáció célzott kezelése. A rádiófrekvenciás technológia serkenti a bőr regenerálódását és feszességét.

Az egyik legkorszerűbb, bőrfelszín-megújító kezelés, mely kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket és mélytisztítja a pórusokat, miközben hidratál és védi a bőrt. 

Ismerd meg a Mezoterápiás hajkezelés és az őssejtes regenerációs kezelések előnyeit!

Nálunk vendégeink kényelme az első!

Ingyenes parkolás

Parkolás közvetlen a ház előtt a Sasadi úton, vagy mellette, a Beregszász közben ingyenesen.

Gyermeksarok

Hozzánk nyugodtan érkezhetsz gyermekkel is. Amíg szépülsz, őt is biztonságban tudhatod

miroir studio buda

Kérdésed van?
Írj nekünk üzenetet!

Nyári szépség napok!

50% kedvezmény

A megjelölt alakformáló és a kozmetikai szolgáltatásokra Június 20 és 25 között!