Perfect Fit Program

Teljeskörű testformálást és személyre szabott edzéseket kínáló 4 hetes intenzív program, amely zsírégető kezelésekkel segít az álomalak elérésében.

Jelentkezés telefonon: +36308722449
perfect fit program

Kinek ajánljuk a Perfect Fit Programot?

Mindenkinek, aki látványos eredményeket szeretne elérni rövid idő alatt. Az intenzív 4 hetes program ideális választás azoknak, akik hatékony zsírégetésre és izomépítésre vágynak, és nyitottak az innovatív kezelések és intenzív edzések iránt. A program során biztosított 12 alakformáló edzés, 9 HIEMT kezelés, valamint személyi edzők által nyújtott támogatás garantáltan segít a maximális eredmények elérésében.

A Perfect Fit Program menete

A Perfect Fit Program 4 hetes időtartamra tervezett intenzív testátalakító program, melynek során 12 alakformáló edzésben veszel részt profi személyi edző vezetésével. Az edzések során három különböző típusú edzésformával fogsz találkozni: Bodyshape, EMS és az egyedülálló Sintesi.

Bodyshape Edzések - 6 alkalom

A Bodyshape edzések célja az intenzív zsírégetés és a teljes test feszesítése és alakformálása. Ez a dinamikus edzéstípus kombinálja az erősítő gyakorlatokat és a kardio elemeket, hogy maximalizálja az eredményeket és fokozza az anyagcserét.

EMS Edzések - 3 alkalom

Az EMS (Elektromos Izomstimulációs) edzések egy speciális technológia segítségével edzik az izmokat, miközben minimalizálják az ízületi terhelést. Az elektromos impulzusok fokozzák az izomösszehúzódások hatékonyságát, így intenzívebb edzést biztosítva és gyorsabb eredmények elérését lehetővé téve.

Sintesi Edzések - 3 alkalom

A Sintesi edzések egyedülálló kombinációja a funkcionalitásnak és az intenzív erősítő gyakorlatoknak. Ezek az edzések ötvözik az izomépítést és az állóképesség-fejlesztést, miközben kiemelik az izmokat és javítják az alapvető testtartást.

alakformalas miroir studio

Extra Hatékony Izomépítés HIEMT Kezelésekkel - 9 alkalom

A Perfect Fit Program részeként 9 alkalmas HIEMT kezeléseket is biztosítunk, melyek elektromágneses impulzusokkal serkentik az izmokat. Ez a kezelés különösen hatékonnyá teszi az edzéseket, aminek eredményeként a programban résztvevők látványosabb és gyorsabb eredményeket tapasztalhatnak az alakformálás és a testzsír csökkentése terén, ami még motiváltabbá teszi őket az edzések folytatásában és az ideális alak elérésében.

Extrém hatékony átalakulás!
Extrém jó ajánlat!

A csomag tartalmának összértéke 270.000 Ft amit vendégeink limitált ideig és limitált létszámban 55% kedvezménnyel vehetnek igénybe!

270.000 Ft

Jelentkezz most és biztosítsd be a helyed!
Jelentkezés telefonon: +36308722449

Jelentkezz most és
maxold ki a nyári formád!

miroir studio buda