Májusi ajánlataink arckezelésekre

Májusi ajánlataink ideálisak a bőr revitalizálására és megújítására az elkövetkező melegebb hónapokra. Ismerd meg kezeléseinket, melyek segítségével biztonságosan és hatékonyan gondoskodhatsz bőröd frissességéről.

Most 20% kedvezmény minden megjelölt kezelésre!

Időpontfoglalás telefonon: +36308722449

Különleges kezelések csak Májusban!

Ahogy a tavasz beköszönt, az emberek egyre inkább igénylik a frissítő és megújító kozmetikai kezeléseket. Szalonunkban számos olyan eljárást kínálunk, melyek tökéletesen felkészítik bőrüket a közelgő nyári hónapokra, például a Savas Hámlasztást és a Rádiófrekvenciás arcfeszesítést.

Fontos tudni, hogy a nyári hónapokban a túl erős UV-sugárzás különösen érzékennyé teszi bőrünket bizonyos kozmetikai eljárásokra. Ezért érdemes még májusban végezni ezeket a kezeléseket, hogy elkerüljük a kellemetlen pigmentfoltok megjelenését az arcon. Május ideális időpont a bőrregenerációra és a mélyebb tisztító eljárásokra, hiszen ekkor még nem éri el az intenzív napsugárzás csúcspontját, így biztonságosan és hatékonyan gondoskodhatunk bőrünk egészségéről és szépségéről.

Ismerd meg kezeléseinket és foglalj 20% kedvezménnyel!

A kémiai hámlasztás a ragyogó bőr érdekében. Eltávolítja a bőr legfelületesebb rétegét és csökkenti a tökéletlenségeket, serkentve a sejtek megújulását.

A mikrotűkkel végzett mezoterápia a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki jótékony hatását, látványos textúra javítást, ránctalanítást és egyéb bőrproblémák kezelését teszi lehetővé bőrünk öngyógyító képességét kihasználva.

A bőrproblémák, mint például a ráncok, laza bőr, hegek és pigmentáció célzott kezelése. A rádiófrekvenciás technológia serkenti a bőr regenerálódását és feszességét.

A bőr felfrissül, puhábbá válik, és egyenletesebb textúrájú lesz. Csökkenteni a pórusokat, ráncokat, pigmentfoltokat és hegeket is.

miroir studio buda

Kérdésed van?
Írj nekünk üzenetet!

Nálunk vendégeink kényelme az első!

Ingyenes parkolás

Parkolás közvetlen a ház előtt a Sasadi úton, vagy mellette, a Beregszász közben ingyenesen.

Gyermeksarok

Hozzánk nyugodtan érkezhetsz gyermekkel is. Amíg szépülsz, őt is biztonságban tudhatod