CelluShape
Ultrahangos Zsírbontás

Forradalmian új módszer a zsírlerakódások elleni harcban, a méretcsökkentéstől a striák eltüntetéséig. A kezelés ötvözi a gördülő hengeres masszázst, infravörös fényterápiát, és vákuumterápiát, hogy maximális hatást érjen el minden területen.

ultrahangos zsirbontas

Hogyan működik az Ultrahangos (Kavitációs) Zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás során meghatározott frekvenciájú ultrahang hullámokat irányítanak a zsírszövetre. Ezek az ultrahang hullámok alacsony nyomású buborékokat hoznak létre a zsírban. A buborékok fokozatosan növekednek, majd egy kritikus méret elérésekor összeomlanak. Ez a “robbanás” a zsírsejtek membránját megsérti, aminek következtében elpusztulnak és természetes módon távoznak a testből. Az elpusztult zsírsejtek helyére nem képződnek újak, így a kezelés végleges hatást biztosít.

Milyen területeken nyújt megoldást?

Hogyan segít az Ultrahangos Zsírbontás?

Az ultrahangos zsírbontás célja a nem kívánt zsírpárnák végleges és célzott csökkentése, anélkül, hogy vágásra lenne szükség. A kezelés eredményeként a kezelt területen a zsírsejtek száma csökken, és mivel ezek nem képesek regenerálódni, újabb zsírsejtek sem képződnek. Ideális megoldás olyan területeken, ahol a mozgás és diéta nem hozott megfelelő eredményt, továbbá a terhességi striák eltávolításában is segít.

  • A vákuumterápia összetöri a narancsbőr merev rostjait, rugalmasabbá és kontúrosabbá teszi a testet. Csökkenti az ödémát, felgyorsítja a nyirok- és vérkeringést.
  • Az infravörös fény hatására fokozódik a test kollagén termelése, ami növeli az adott terület feszességét és halványítva a striákat.
  • A Masszázsgörgő gyengéd, de intenzív mély masszázsban részesíti a testet, biztonságos és hatékony megoldás az olyan helyi zsírszövet kezelésére amelyet mozgással és diétával alig tudsz eltávolítani.

Áraink

Válassz szabad
időpontjaink közül!

Időpontfoglalás telefonon: +36308722449
miroir studio buda

Kérdésed van?
Írj nekünk üzenetet!

Nyári szépség napok!

50% kedvezmény

A megjelölt alakformáló és a kozmetikai szolgáltatásokra Június 20 és 25 között!