Innovatív gépi alakformálás

Érd el több hónapnyi edzés eredményét néhány hét alatt innovatív alakformáló fitneszgépeink és profi edzőink segítségével. 

Időpontfoglalás telefonon: +36308722449

Fogyj centimétereket és érj el feszesebb, simább bőrt akár kevesebb, mint 10 alkalom alatt miközben Los Angeles tengerpartján sétálsz vagy a kedvenc Netflix sorozatod nézed.

Teljes edzőterem egy digitális gépben! Tapasztald meg a személyre szabott alakformáló edzés és a szabad mozgás élményét vizuális adatvisszajelzéssel, és személyi edzővel.

Több hónapnyi edzés eredményét érheted el néhány hét alatt. Gyors és hatékony izomnövelés, zsírégetés és anyagcserenövelés a természetes izomösszehúzódás szimulációjának segítségével.

Elektromágneses alakformáló gép a narancsbőr és a zsírsejtek méretének csökkentésére, a zsírégetés és vérkeringés felélénkítésére, az anyagcsere gyorsítására, és az intenzív méregtelenítéshez.

Forradalmian új módszer a zsírlerakódások elleni harcban, a méretcsökkentéstől a striák eltüntetéséig. Ideális megoldás olyan területeken, ahol a mozgás és diéta nem hozott megfelelő eredményt.

Leginkább a kötőszövetes kezelések állnak hozzám a legközelebb, mint a Fascia Disztorziós Modell és a Viscelar terápia. Elvégeztem még ezek mellett az olyan kiegészítő kezelések képzéseit is, mint a Floss, Köpöly, Kinesio tape terápia. Valamint a Bosu instruktori végzettséggel is rendelkezem.

Nálunk vendégeink kényelme az első!

Ingyenes parkolás

Parkolás közvetlen a ház előtt a Sasadi úton, vagy mellette, a Beregszász közben ingyenesen.

Gyermeksarok

Hozzánk nyugodtan érkezhetsz gyermekkel is. Amíg szépülsz, őt is biztonságban tudhatod

miroir studio buda

Kérdésed van?
Írj nekünk üzenetet!

Nyári szépség napok!

50% kedvezmény

A megjelölt alakformáló és a kozmetikai szolgáltatásokra Június 20 és 25 között!